Eerste Hulp Bij Soa's
| Hoofdmenu | Soa beschrijving |Soa's: Candidiasis urogentalis

Candidiasis komt met name voor bij vrouwen en is dan een vaginale schimmel-infectie die niets te maken met een slechte hygiëne! Het is een gevolg van een verstoring van het microbiologisch evenwicht in de vagina. Bij veel vrouwen hebben veranderingen in de lichamelijke gesteldheid (en vaak ook antibiotica!) een zodanige invloed op het inwendige van de vagina, dat er een schimmeltje (Candida) kan gaan groeien; het zgn microbiologisch evenwicht is dan verstoord.

De schimmel veroorzaakt verschijnselen als ernstige jeuk, roodheid, opgezwollen vagina-slijmvlies en witte tot gekleurde, soms riekende en brokkelige afscheiding. Clotrimazol beschadigt de celwand van de schimmel, zodat de schimmel bouwstoffen verliest en afsterft. De behandeling kan bestaan uit een eenmalige stoot-kuur, een kuur van 3 of een kuur van 6 dagen (mn bij steeds terugkeren). Het resultaat van een kuur merkt u binnen een dag tot enkele dagen: de irritatie, jeuk en afscheiding nemen af en verdwijnen.

Ook bij mannen kan Candidiasis echter voorkomen. De penis is dan rood, schilferachtig en geirriteerd. De plekken geven heftige jeuk.

Onze geneesmiddelen tegen Candidiasis is uitgebreid ! Zie de producten die geschikt zijn voor behandeling thuis hieronder:

Geneesmiddelen hiervoor zijn:  
Diflucan (geschikt voor vrouwen)
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

Canesten Gyno 200 mg 3 tabl. (geschikt voor vrouwen)
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

Canesten Gyno 500 mg 1 tabl. (geschikt voor vrouwen)
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

Canesten Gynovag Creme 10 mg/g (geschikt voor vrouwen)
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<
Nystatine 100.000e/ml 24 ml. (ook geschikt voor mannen)
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<
 
Better be safe than sorry ! bestel hier je condooms!

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid. Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel de aangeboden links naar online medicatie.

 

 

 


  Copyright
© 2006 ITCo, all rights reserved
Vragen ? Neem gerust contact op met onze klantenservice: shop.klantenservice@gmail.com