Eerste Hulp Bij Soa's
| Hoofdmenu | Soa beschrijving |Soa's: genitiale wratten

Genitale wratten zijn over het algemeen goedaardige huidafwijkingen die ontstaan na besmetting met een virus op of rondom de plaats van de infectie. Ze zijn meestal vlezig, zacht, huidkleurig tot roze en variëren in grootte en vorm. De wratten kunnen plat zijn of boven de oppervlakte van de huid uit komen. Ze kunnen klein of groot zijn; vaak nemen ze kleine bloemkool-achtige vormen aan.Soms staan ze op zichzelf en soms zijn ze in groepjes aanwezig.

Genitale wratten komen voor in het gebied rond de geslachtsorganen. Ze kunnen op de geslachtsorganen zelf zitten, maar ook in de plasbuis en in of rond de anus. Bij vrouwen kunnen ze rond of op de schaamlippen maar ook in de vagina voorkomen. Genitale wratten komen voornamelijk voor bij jong volwassenen.

De nieuwste manier om genitiale wratten te genezen is Aldara (de werkzame stof in dit middel is Imiquimod). Imiquimod stimuleert het eigen afweersysteem om het HPV virus (dat genitiale wratten veroorzaakt) te bestrijden. Het kan nodig zijn om de behandeling met Imiquimod 8 tot 10 weken vol te houden. Het enorm grote voordeel van dit middel is echter dat de kans nihil is dat de wratten terug komen (in vergelijk met andere middelen op de markt).

Geneesmiddelen hiervoor zijn:
- Aldara 50mg/g 12 stuks
  >> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<


Better be safe than sorry ! bestel hier je condooms!

Genitiale Wratten
Foto: Symptomen van genitiale wratten - genitiale wratten rond en op het geslachtsdeel.

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid. Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel de aangeboden links naar online medicatie.

 

 

 


  Copyright
© 2006 ITCo, all rights reserved
Vragen ? Neem gerust contact op met onze klantenservice: shop.klantenservice@gmail.com