Eerste Hulp Bij Soa's
| Hoofdmenu | Soa beschrijving |Soa's: Gonorroe

Gonorroe (druiper) is een soa die vaak voorkomt. Als man merk je al vaak na een paar dagen tot twee weken dat je gonorroe hebt. Je hebt dan vaak last van een geelgroene of waterige afscheiding uit de plasbuis. Plassen kan pijn ook doen.

Vrouwen merken vaak niets. Soms is er iets meer afscheiding dan normaal. Ook als je niets van de gonorroe merkt, kan de infectie ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld ontstekingen van de eileiders (bij vrouwen) of de bijbal (bij mannen).

Gonorroe kan een infectie veroorzaken in de vagina, penis en anus. Als je hebt gebeft of gepijpt kun je ook een gonorroe-infectie in je keel hebben.

Als je gonorroe niet laat behandelen, is het besmettelijk. Je kunt dus makkelijk iemand anders besmetten. Het is daarom belangrijk dat de partner(s) waarmee je onveilig hebt gevreeën, zich laten onderzoeken en eventueel behandelen.Gonorroe is eenvoudig te genezen, als je er op tijd bij bent.

>> Voor dit produkt is geen online medicatie verkrijgbaar <<

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid.
Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel bovenstaande links naar online medicatie.

Better be safe than sorry ! bestel hier je condooms!

Gonorroe
Foto: Gonorroe symptomen - 1. Ontstoken ballen 2,3,4. Geelgroene waterige afscheiding uit de geslachtsdelen

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid. Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel de aangeboden links naar online medicatie.

 

 

 


  Copyright
© 2006 ITCo, all rights reserved
Vragen ? Neem gerust contact op met onze klantenservice: shop.klantenservice@gmail.com