Eerste Hulp Bij Soa's
| Hoofdmenu | Soa beschrijving |Soa's: herpes

Genitale herpes, Herpes Simplex-2 virus, is een van de meest voorkomende SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen). De verschijnselen zijn terugkerende blaasjes op en rond de geslachtsdelen. Meer dan 20% van de wereldbevolking is besmet met het HSV-2 virus en tot nu toe is er geen middel dat genezend werkt. Als u eenmaal geïnfecteerd bent blijft het virus in het lichaam aanwezig. Er zijn nu echter middelen die bij een primaire infectie met veel klachten en bij recidiverende klachten de ernst van de symptomen en de duur van de klachten kunnen verminderen.

Geneesmiddelen hiervoor zijn:
- Zovirax oraal 200 en 400 mg ; behandeling 2 dd 1 tablet van   400 mg of 4 dd 1 tablet van 200 mg tot dat symptomen zijn   verdwenen.
  >> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

- Zelitrex 500 mg behandeling : 2dd 1 tablet gedurende 5   dagen, zonodig tot 10 dagen
  >> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

- Zelitrex 250 mg voor profylaxe bij verschijnselen meer dan 6   keer per jaar. 2dd 1 tablet 250 mg of 1 dd tablet van 500 mg
  >> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid.
Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel bovenstaande links naar online medicatie.

Better be safe than sorry ! bestel hier je condooms!

Herpes
Foto: Herpes Genitiales - 1. Blaasjes / zweren op en rond de geslachtsdelen.

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid. Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel de aangeboden links naar online medicatie.

 

 

 


  Copyright
© 2006 ITCo, all rights reserved
Vragen ? Neem gerust contact op met onze klantenservice: shop.klantenservice@gmail.com