Eerste Hulp Bij Soa's
| Hoofdmenu | Soa beschrijving |Soa's: Schaamluis

Schaamluis (platjes) is een vervelende, maar ongevaarlijke aandoening. Het zijn kleine luisjes die zich nestelen op de behaarde delen van het menselijk lichaam. en die zich voeden met bloed. Schaamluis kun je oplopen via seksueel contact, maar ook door gezamenlijk gebruik van kleding, slaapzakken of dicht tegen elkaar aan liggen. Schaamluis kan ook voorkomen onder de oksels, baard, wenkbrouwen en wimpers.

Schaamluis kun je zelf vaststellen en behandelen. De eerste twee weken na de besmetting merk je niets. Vervolgens begin je last te krijgen van jeuk in het schaamhaar. Er ontstaan heftig jeukende rode bultjes. Soms ontstaan ook grijsblauwe niet jeukende ronde vlekjes van ongeveer 1 cm doorsnede. Deze vind je vooral op de onderbuik en dijen. Ondanks heftige jeuk moet krabben vermeden worden omdat hierdoor de huid geïnfecteerd en ontstoken kan raken. Een ander kenmerk zijn de rode of bruine plekjes die je vindt in je ondergoed: dat is de ontlasting van de luisjes. Aan je schaamharen kun je puntjes zien zitten. Dit zijn de eitjes (neten) of de luisjes zelf.

Schaamluis kun je bestrijden met een middel tegen luis (identiek aan middelen tegen hoofdluis). Wij hebben de volgende produkten beschikbaar:

Geneesmiddelen hiervoor zijn:
- Laxazol
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<
- Millium
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<
- Prioderm
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<
- Luisweg
>> meer informatie & direct bestellen: klik hier <<

Better be safe than sorry ! bestel hier je condooms!

In alle gevallen is een soa schadelijk voor je gezondheid. Je moet dus direct actie ondernemen als je een soa bij jezelf ontdekt. Raadpleeg bij voorkeur uw huisarts. Gebruik eventueel de aangeboden links naar online medicatie.


 

 


  Copyright
© 2006 ITCo, all rights reserved
Vragen ? Neem gerust contact op met onze klantenservice: shop.klantenservice@gmail.com